min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Gravid med BF i augusti 2024?

Det är hög tid att boka nyföddfotografering

Är du gravid med BF i augusti 2024? Då är det nu hög tid att boka din nyföddfotografering för att vara garanterad en plats i min kalender.

Varför ska du boka så tidigt? Det finns flera anledningar:

  1. Jag tar endast ett begränsat antal nyfödda per månad för att kunna garantera alla som bokat en nyföddfotografering en tid. Bebisar kommer ju inte så ofta på sitt beräknade datum och därför måste jag kunna vara flexibel, men ändå kunna ta emot er inom bebisens första 1-3 veckor i livet.
  2. Du ska hinna få all information, ta del av prislistor osv utan någon stress.
  3. Ni som föräldrar ska hinna drömma om er nyföddfotografering, fundera över om det är några särskilda bilder ni är ute efter, om det är någon särskild färg ni gillar extra mycket. Ska bilderna matcha inredningen i hemmet? Kanske i barnets rum?

Du kan läsa mer om mina nyföddfotograferingar här: https://fotograflailavillebeck.se/nyfoddfotograf/

På sidan som är länkad ovan finns ett kontaktformulär där du skickar din bokningsförfrågan samt om du har några frågor kring fotografering och bokning.

Jag har många års erfarenhet av nyföddfotografering och det har varit min specialinriktning sedan 2011. Min studio ligger på Garnisonsområdet i Linköping. Hos mig finns det många härliga färger att välja bland för fotograferingen och rekvisitan är noggrant utvald för att passa din bebis perfekt.

I studion finns soffa och fåtöljer där ni som föräldrar kan sitta och ta det lugnt medan jag fotar ert lilla underverk. Ni har tillgång till kyl och micro om ni behöver. En nyföddfotografering tar normalt mellan 2 och 4 timmar – allt för att bebisen ska ha det bra och känna sig trygg. Det kan bli ett par matningar och blöjbyten under tiden ni är i studion – det är helt i sin ordning.

Jag hälsar er varmt välkomna till min studio.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto