Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

God jul önskar din nyföddfotograf

Om du bokar en nyföddfotografering hos fotograf Laila Villebeck så kan du alltid önska att fota bebisen i en fin juloutfit. Passar extra bra för de bebisar som föds i december.

Julafton är här! Finns det något bättre än att få fira julen tillsammans med barn? Att se allt förväntan bubbla i de små kropparna på de barn som blivit såpass gamla att de förstår vad julafton handlar om. Eller att få fira första julen tillsammans med ett barn som fötts under året och som tillsammans med er nu ska börja skapa just era jultraditioner.

För mig handlar julen om att komma nära de som man älskar mest. Att få ha några dagar där ingenting annat kommer i vägen. Gärna äta lite gott, kanske spela något familjespel och gå några friska vinterpromenader. Det är jul för mig. Och att äta anka. För mig med en mamma från Färöarna är ankan det allra viktigaste på julen. Utan anka ingen jul.

I vilket fall som helst så vill jag passa på att önska er allihop en riktigt God Jul!

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto