Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Gravid med tvillingar?

Är du gravid med tvillingar och har funderat lite över det här med nyföddfotografering? Du vet väl att jag har stor erfarenhet av att fota just nyfödda tvillingar (jag har även fotat några trillingar som nyfödda). Jag måste säga att det är magiskt bara att få se de två nyfödda bredvid varandra. Tänk att de varit nära varandra ändå från starten. Inne i magen, bara de två. Och tänk att de kommer fortsätta att ha varandra, förmodligen resten av livet.

Bra saker att veta inför en tvillingfotografering:

  1. Boka fotograferingen i god tid. Gärna kring vecka 20 i graviditeten. Detta för att jag ska kunna komplettera eventuella filtar eller rekvisita för de små. Det tar tid att få hem vissa nyföddrekvisita, då jag beställer det mesta från hantverkare utomlands för att få det allra bästa, i den allra bästa kvaliteten. Att boka i god tid innebär också att du slipper oroa dig för att jag blir fullbokad kring datumet då dina små ska födas.
  2. Jag tar ingen extra kostnad för att det är två (eller fler bebisar). Det är samma fotograferingskostnad och samma bildkostnad som vid fotografering av en bebis.
  3. Jag är väl medveten om att tvillingar kommer tidigare än fullgångna 40 veckor. Om bebisarna på grund av detta behöver lite extra hjälp på BB/neonatal så anpassas självklart datumet för fotograferingen efter detta. Men om bebisarna föds starka och friska och allt ser bra ut, så är det alltid bra att fota dem vid 1-3 veckor efter födseln liksom för alla fullgångna bebisar för att få bästa chansen till underbara nyföddbilder. Det kanske till och med är ännu viktigare att fota tidigt när det är två små som ska sova samtidigt och vara nöjda samtidigt så att vi kan fota dem tillsammans.
  4. Som föräldrar får ni vara lite mer aktiva och hjälpa till under fotograferingen eftersom jag bara har två händer. Men oroa er inte – jag kommer att tala om exakt vad jag eventuellt behöver hjälp med. Det handlar oftast om att hålla en stöttande hand på en bebis medan jag placerar den andra bebisen bredvid.

Mer information om mina nyföddfotograferingar hittar du här: https://fotograflailavillebeck.se/nyfoddfotograf/

Varmt välkomna med er bokning!

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto