Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Hösttema på nyföddfotografering

Rofyllt porträtt av en sovande nyfödd pojke iklädd en stickad senapsgul mössa och invirad i en matchande filt.

I november var söta Viggo i studion för sin nyföddfotografering. Han fick äran att inviga mycket nytt som jag precis fått in i senapsgult – en färg som passar perfekt till en liten höstbebis.

Kolla in Viggos fantastiska hår. Tänk att födas med en helt perfekt frisyr. Och de där små ögonfransarna som kikar fram redan. Så fint.

Viggo halvsitter sovandes i den specialanpassade fåtöljen som används specifikt för nyföddfotograferingar. Fåtöljens klädsel är utbytbar och här matchar klädseln den fina bodyn i semapsgult perfekt.
Nyfödda fotas för det mesta när de sover, men ibland är de såpass vakna så att man kan fånga en vaken och nyfiken blick.

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto