Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Postpartum Depression – förlossningsdepression

En följare på Instagram undrade om det hänt att det gått dåligt för mig i någon tävling, eller om det händer att jag inte håller med domare i deras kommentarer och poängsättning. Jag höll en omröstning på stories på Instagram och 94% av mina följare ville höra om detta ämne, så nu har jag gjort en storytime på min Youtube-kanal där jag berättar om en bild som jag tävlade med i SM 2020.

Bilden tar upp ämnet Förlossningsdepression och var min absoluta favoritbild inför SM (säkert för att jag kämpat i flera år med att få fram en bra bild med detta ämne), men det var den bilden som fick lägst poäng av alla mina bilder som kom vidare till final. Jag ska tillägga att den fick ändå många fina ord och höga poäng, men jag höll inte med om allt som domarna påpekade. I videon pratar jag om saker som gick fel inför tävlingen, vad jag oroade mig för, vad domarna hade för synpunkter och hur jag reagerar på deras kommentarer. Vissa tar jag åt mig och försöker förändra inför nästa tävling jag skickar bilden till, andra saker håller jag inte med om och berättar vad jag kan förändra för att min tanke ska komma fram tydligare till nästa gång.

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto