Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Nyföddfotograf – Elsa från Boxholm

Nyföddfotografering på flokati i mörkt lila, Eggplant. Elsa är inlindad i en stickad wrap och på huvudet har hon en mössa med vacker brodyr.

Lilla Elsa från Boxholm har varit inne på nyföddfotografering. Vi använde temafärg Eggplant för hennes bilder och det blev bara såååå fint. Allt stickat är från Dreaming Carita.

Nyföddfotografering med Elsa från Boxholm.
Nyföddfotografering med Elsa från Boxholm. Här har hon på sig en stickad outfit i lila från Dreaming Carita med en matchande mössa med brodyr.
Lilla Elsa från Boxholm kom in till min studio i Linköping för sin nyföddfotografering. Här ligger hon och sover gott i min lilla miniatyrsäng för just nyfödda och lite äldre bebisar.
Nyföddfotografering med Elsa från Boxholm.
Elsa från Boxholm rockar sin nyföddfotografering och sover sött i minifåtöljen iklädd en liten lila nallekostym.

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto