Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Nyföddfotografering med Noelia från Nyköping

Noelia från Nyköping på nyföddfotografering i Linköping. Här är hon wrappad i en gammelrosa stickad wrap och har en matchande sleeping hat från Dreaming Carita på sig. Hon ligger tryggt i en korg på en mörkt, gammeldags brädgolv.

Noelia från Nyköping har varit på nyföddfotografering i min studio. Jag tycker alltid att det låter som att Nyköping ligger så långt bort, men det är bara lite drygt en timme med bild, så helt klart överkomligt för en nyföddfotografering med nyaste familjemedlemmen. Noelia fick vara modell för Dreaming Caritas superfina stickade produkter och för henne valde vi färgen Plum. Tyvärr är denna färgen helt slut hos Dreaming Carita, men jag vet att det finns liknande färger i utbudet.

Noelia hade också med sig sin storasyster Aliya som är 2 år och vi lyckades få med henne på en syskonbild också. Här är ett urval av Noelias nyföddbilder.

En vacker nyföddbild i motljus från studioblixten.
Nyfödd flicka från Nyköping ligger i ett hav av rosa ull, inlindad i matchande stickad wrap och med nallemössa och en liten nalle i händerna.
En stor favorit under nyföddfotografering. Bebis på en filt med konturerna av ett hjärta omkring sig. Huuuur fint som helst och kan varieras på många sätt.
Sykonbilder under barnets nyföddfotografering är guld värda! Bebisen är helt ny för familjen och de större syskonen har just börjat lära känna sin nya familjemedlem. Under Noelias nyföddfotografering var storasyster Aliya med. Bara 2 år gammal och vi lyckades fånga denna bild under de få minutrar som Aliya hade tålamod att ligga still. Den här posen gör jag oftast bara med äldre barn, men vi bestämde oss för att göra ett försök och det gick ju bra.
Nyföddfotografering med Noelia från Nyköping. Här sitter hon på en av mina små gungor som är specialdesignade för nyföddfotografering.
Noelia från Nyköping halvligger skönt i nyföddfotografens miniatyrfåtölj under nyföddfotograferingen i studion i Linköping. Nyköping låter så långt bort, men det är bara drygt en timmes bilfärd till Linköping. Väl värt den resan för barnens nyföddfotografering.
De perfekt designade stickade plaggen kommer från Dreaming Carita i Estland. Här i en gammelrosa färg som ingår i färgtemat Plum. De passade lilla Noelia från Nyköping perfekt under nyföddfotograferingen i min studio i Linköping.
Noelia åkte med sin familj från Nyköping för sin nyföddfotografering. Hon fick många fina nyföddbilder. Bland annat fotades hon i den här plommonlila hinken med matchande mössa, nalle och filt. En fantastiskt gullig pose som jag ofta plockar in i mitt arbetsflöde under nyföddfotograferingen.

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto