min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Nyföddfotograf i Linköping – höstens färger

Nyfödd liten flicka ligger över kanten på en brun hink. På huvudet har hon ett diadem med ekorröron och i ena handen håller hon en liten ekorre i miniatyr.

Ni som följer mig på mina olika kanaler vet hur mycket jag tycker om höstens färger och jag blev såklart överlycklig när mamman till den här vackra lilla flickan valde senapsgult och brunt som temafärger genom fotograferingen.

Jag försöker hålla mig till samma färg genom en hel fotografering och detta är av den enkla anledningen att alla bilder ska fungera ihop. Så att om man vill beställa en vacker tavelgrupp, antingen som touchtavlor eller inramade tavlor, så ska i princip alla bilderna i fotograferingen passa ihop och hålla en röd tråd. Ibland finns det särskilda önskemål om t ex en familjebild och då kan den sticka ut lite från de andra bilderna. Men hittills har de allra flesta valt att hänga familjebild separat och den nyföddas bilder (ev med syskonbilder) på ett annat ställe i rummet, eller i ett helt annat rum.

Just nu håller jag på att köpa in rekvisita, flokatis, stickade små outfits och så vidare i ett par helt nya färger. Lila och turkost är två färger som är jättesvåra att hitta matchande rekvisita i eftersom det finns en miljard olika nyanser av dessa färger. Men nu har jag en uppsättning i en ljusare lila på ingång, och jag har även två flokatis i mörklila och turkos på väg från Australien. Jag håller alla tummar och tår för att jag tolkat färgerna på bilderna online korrekt och att jag hittar matchande garn från någon av mina favoritleverantörer. Det dröjer ytterligare några veckor innan jag får hem de nya flokatimattorna. Så jobbigt att vänta.

Men åter till senapsgult. Här kommer några av bilderna från den här höstiga fotograferingen:

Nyföddfotografering med en inlindad bebis på en senapsgul flokati. Hon har en liten nallemössa på sig och i handen håller hon en nalle i miniatyr.
Nyföddfotografering i senapsgult och brunt
Nyföddfotografering i senapsgult och brunt
Nyföddfotografering i senapsgult och brunt
Nyföddfotografering i senapsgult och brunt
Nyföddfotografering i senapsgult och brunt
Nyföddfotografering i senapsgult

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto