min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Nyföddfotograf i Linköping – Leia

Baby angel with pink wings

För ett par år sedan träffade jag en nyfödd liten kille som heter Liam. Jag fotade hans nyföddporträtt. Nu har han blivit storebror och det var lillasyster Leias tur att få sina nyföddbilder tagna. Ett önskemål från föräldrarna var att jag skulle använda rosa som temafärg genom fotograferingen. Sagt och gjort. Och visst blev det fint?

Sedan fick Liam ligga med lillasyster på armen – en bild som uppskattas av alla föräldrar. Den här typen av bild brukar fungera med barn som är ca 3 år och uppåt och det beror såklart på storasyskonets personlighet. Om barnet absolut inte kan tänka sig att ligga med ett syskon i famnen, eller om åldern gör att det är osäkert att låta syskonet hålla i bebisen, så gör jag en annan variant på syskonbild där syskonet inte behöver hålla i bebis, men de ändå kommer med i samma bild. Allt för säkerheten för den nyfödda och för att det äldre barnen ska känna sig komfortabel, trygg och glad.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto