Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Nyföddfotografering – Smilla, 8 dagar

Nyfödd i den klassiska Froggy Pose

Det är februari och lite lugnare på fotograferingsfronten. Däremot är det fullt ös i redigeringsverkstaden och det är många, många bilder som ska färdigställas och beställas från Lundeby som är min leverantör av kvalitetsprintar och ramar. Jag blev precis klar med beställningen av Smillas nyföddbilder och jag ser så mycket fram emot att själv få se de färdiga tavlorna och albumet! Det är en helt annan känsla att se bilderna i print. Även för mig efter många år i branschen.

Vabruari. Mina barn har hållt sig väldigt friska de senaste åren. Det där med vabruari har vi sluppit länge länge, men nu ligger min äldste son hemma med 40-graders feber. Och det är sportlov…. Stackarn. Nu håller vi tummarna för att han blir frisk snabbt och att vi andra slipper bli sjuka så att vi hinner ha ett par dagars lov ihop i alla fall.

Så länge passar jag på att redigera vidare och njuter av att beta av på att-göra-listan.

En leende nyfödd flicka med ett filtat hjärta i vitt
En sovande bebis på vinröd ull i vackert motljus
Vilsam bild på sovande nyfödd på grå filt och kudde

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto