min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Nyföddfotografering med Falke från Rimforsa

Nyföddfotograf i Linköping. Daydreamer pose i fåtölj med senapsgult som färgtema

Falke och hans föräldrar kom från Rimforsa till min studio för en nyföddfotografering. Färgtemat var MUSTARD och i några bilder även FOREST (mörkgrönt) med brunt som grundfärg. Lite höstig känsla var tanken och det blev så himla bra.

När jag skriver det här är det massor av snö här i Linköping. Så vi har gått från höst till vinter. Och då känns det lite extra mysigt att titta på Falkes bilder. Hösten är min favoritårstid.

Att posera en nyfödd i ett hjärta blir väldigt fint. Här syns konturerna av ett hjärta genom en filt.
En del i mitt naturliga arbetsflöde som nyföddfotograf 2022 är att inkludera en bild med bebisen i ett hjärta.
Nyföddfotograf i Linköping. Nyfödd poserad i magläge i miniatyrfåtölj. Färgerna går i höstiga senapsgult och brunt.
Nyföddfotograf i Linköping. Den lilla miniatyrsängen i studion är specialdesignad för nyföddfotografering. Den är perfekt i storlek för de nyfödda. Här har fotografen stylat sängen i senapsgult och brunt, med en liten grön kvist som dekor i huvudänden av sängen.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto