Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

BF maj 2023

Är du gravid med beräknad förlossning i maj 2023? Du vet väl om att du redan nu kan boka in dig för nyföddfotografering när din bebis är född? Jag vill att du passerat vecka 12 i graviditeten innan du bokar. Sedan är det först till kvarn. Jag tar emot ett begränsat antal nyfödda varje månad för att kunna garantera en plats för fotografering. Bebisar håller ju sällan sitt schema och därför bokar vi inte in en dag och tid för fotograferingen, utan det tar vi när bebisen är född för att kunna anpassa tiden för fotografering till när det är optimalt för er. Jag fotar nyfödda när de är 1-3 veckor unga för att få största chans till de allra finaste nyföddbilderna för er lilla skatt.

Läs mer om mig och mina nyföddfotograferingar här på hemsidan, https://fotograflailavillebeck.se/nyfoddfotograf/

Du kan kontakta mig med frågor eller bokningsförfrågan via kontaktformuläret på hemsidan, eller maila direkt till fotograf@lailavillebeck.se så hjälper jag dig.

Varmt välkommen!

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto