Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Smash the cake, ettårsjubileum sedan nystarten

För några år sedan beslutade jag att officiellt sluta med smash the cake-fotograferingar. Jag har gjort några cake smash i smyg, men slutade att marknadsföra just Smash the Cake och fokuserade istället på nyföddfotograferingar, fine art, vanliga ettårsfotograferingar och babyfotograferingar. Anledningen? Jo, smash the cake kräver ganska mycket tid i förberedelser och städ efter fotograferingen och detsamma gäller nyfödd och fine art, så det fanns helt enkelt inte tid under den perioden i livet som jag befann mig då.

Men nu! Nu har jag glädjande nog tiden igen och för drygt ett år sedan återinförde jag Smash the Cake i mitt utbud igen. Jag kan inte direkt skryta med att jag marknadsfört det hårt under året, men det kommer det också. Jag har under året hittat hur jag vill jobba med Smash the Cake och landat i ett bra sätt. Så nu är jag fullt redo att ta emot extra många ettåringar under hösten 2024 och vintern 24/25.

Läs mer om mina Smash & Splash, som jag kallar dessa ettårsfotograferingar HÄR

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto