min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Ultimata tipsen på presenter till Baby shower

Är din väninna gravid och det är en Baby shower på gång? Det finns en uppsjö av bra presenter att ge bort vid ett sådant tillfälle. Här kommer några riktigt bra tips på uppskattade gåvor.

1. BLÖJTÅRTA

Ett måste på varje Babyshower! En nyfödd liten bebis förbrukar fler blöjor än man ens kan föreställa sig. Så att få en hel uppsättning med blöjor på ett så vackert sätt som i en blöjtårta är uppskattat av alla mammaplånböcker.

2. ROLIGA NAPPAR

Det finns en uppsjö av roliga nappar. Allt från nappar med roliga figurer eller text, till nappar med mustasch eller tänder.

3. BARNETS FÖRSTA-ÅR-BOK

Ett fantastiskt sätt att kunna anteckna allt som händer under bebisens första tid i livet. Helt underbart att plocka fram när barnet blir äldre och på så sätt kunna prata om när alla milstolpar som att sitta, krypa, stå, första tanden osv uppnåddes.

4. FIGURER AV TVÄTTLAPPAR

Tvättlappar kan man inte få för många av under bebistiden. Och att ge bort dem som färdiga, söta figurer känns ju lite roligare.

5. AMNINGSKUDDE

Tänk så många timmar man sitter och ammar, eller bara sitter och myser med en sovande bebis i famnen. En amningskudde underlättar och sparar på nacke och rygg hos mamman.

6. DREGLISAR/HAKLAPPAR

Hjälper till att hålla bebisens kläder torra om det kommer mycket kräks de första veckorna. Är också guld värda när tänderna är på väg och dregglet fullkomligt rinner non-stop.

7. BABYSITTER ELLER BABYGYM

Ovärderlig avlastning där bebisen kan underhålla sig själv för en stund.

8. TAKTIL MASSAGE

Bjud din gravida kompis på en massage anpassat för just gravida. Kolla upp att massören har kunskap om massage för gravida och har en massagebänk med hål för bebismagen så att det blir en bekväm upplevelse.

9. HAND- OCH FOTAVTRYCKSPAKET

Det är inte klokt så små fingrar och tår de nyfödda har när de föds. Som förälder vill man såklart minnas det för alltid och ett hand- och fotavtryck är ett perfekt sätt föreviga detta. Det finns olika typer av avtryck. Vanliga avtryck med stämpeldyna, gipsavtryck, eller 3D-gipsavgjutningar.

10. PRESENTKORT PÅ NYFÖDDFOTOGRAFERING

Som förälder fotar man sin bebis non-stop med mobilen. Man får inte nog och kärleken svämmar över till den nya lilla livet som kommit till familjen. Mobilbilder i all ära, men professionella bilder av högsta kvalitet tagna av en erfaren nyföddfotograf är helt ovärderliga och kommer att vara det finaste minnet för familjen resten av livet.

Som nyföddfotograf säljer jag presentkort just för Babyshowers. Kontakta mig på info@lailavillebeck.com eller fyll i det här KONTAKTFORMULÄRET

Stort lycka till med er Babyshower!

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto