min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Billig nyföddfotograf?

En nyfödd bebis som håller i en leksakskamera under sin nyföddfotografering

Om du söker en billig nyföddfotograf som ger dig så många bilder som möjligt till så lågt pris som möjligt, då är jag inte rätt fotograf för dig. MEN. Om du är ute efter samma kvalitet som jag alltid erbjuder och ändå vill spendera så lite pengar som möjligt, då gäller mitt erbjudande på Nyfödd Mini fortfarande.

Nyfödd Mini är en kortare nyföddfotografering där jag fotar under ca 1 timme. För att kunna ge en stor variation på bilderna med en bebis som känner sig trygg och bekväm hela fotograferingen, så fotar jag endast bebisen inlindad, men varierar rekvisita, mössa, fällar, filtar o dyl. I paketet Nyfödd Mini ingår även 5 st digitala, högupplösta bilder som skickas till er via WeTransfer. För att kunna hålla priset nere har jag skapat detta paket där jag kan hålla nere min arbetstid.

För att boka vill jag att du passerat v 12 i graviditeten åtminstone. Men boka gärna under graviditeten så att jag kan garantera er en tid för just er nyföddfotografering.

Om du bokar senast 31 december 2022, så har jag specialpriset 3500 kr för fotografering plus 5 digitala bilder (ord pris Nyfödd Mini: 5000 kr).

Maila på fotograf@lailavillebeck.se för mer information om Nyfödd Mini. Eller en standard nyföddfotografering om det passar er familj bättre.

Varmt välkommen!

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto