min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Inspiration till tävlingsbilder

Under min frågestund på facebook undrade Kristin: “Du tävlar ju en del med fantastiska bilder – vad driver dig och var får du inspirationen till bildidéer ifrån?”

En riktigt bra fråga som jag haft anledning till att fundera över tidigare. (Tack för att du gillar mina bilder förresten Kristin.) Jag tror att ursprunget till att jag vill skapa bilder med ett budskap eller som förmedlar en känsla, är att jag är en person som funderar mycket och behöver uttrycka mig genom att skapa. När jag var tonåring skrev jag mycket poesi och min stora dröm är att en dag kunna berätta olika historier med hjälp av bilder. Att skapa poesi i bildform.

Min inspiration kan komma från olika håll. Filmer, naturen, färger, nyheterna, en låttext…. Ett återkommande ämne i mina bilder är alla människors lika värde. Ett annat att vi alla hör ihop och att vi tillsammans kan skapa en mycket bättre och hållbar värld.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto