min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Simmarporträtt – Pontus Palmqvist

Jag har tidigare lekt med vatten i studion för att göra lite coola simmarporträtt på landslagssimmaren Vilma Ekström. Inlägg med bilder från den fotograferingen ser du här och här.

I somras kontaktade Pontus Palmqvist mig och frågade om jag kunde hjälpa honom med några porträtt. Pontus hade just simmat sitt sista och mest framgångsrika SM (5 medaljer kom han hem med) och var i toppform. Här kommer några av bilderna vi tog.

Pontus är en riktigt duktig och pedagogisk simtränare. Behöver du personlig hjälp med din teknik rekommenderar jag verkligen honom. Jag har själv simmat ett par lektioner för honom och fått mycket bra teknikövningar. Du hittar honom och hans tjänster på pontuspalmvist.se

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto