min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Nyföddfotografering med Antonia

Nyfödd flicka i hink med kaninmössa

Sockersöta lilla Antonia kom till min studio för en nyföddfotografering och hon rockade verkligen sin session. Jag fick chansen att prova ut mina nyinköpta växter ihop med fjärilar och min kaninmössa i rekvisitaförrådet.

Jag har kommit in i en period då det är dags att förnya mitt arbetssätt för att hålla mitt jobb levande och roligt. Det blir nog så i alla konstnärliga arbeten. Man jobbar fram ett sätt som man gillar att arbeta på, sedan kör man på rutin under en period tills man tröttnar och då testar man lite nytt för att se om man kan plocka in det i skapandet.

För mig är det just nu så att jag faktiskt har köpt in en massa rekvisita som jag inte riktigt visste hur jag skulle få in i mina fotograferingar, så jag har fått tänka lite utanför min egen box och matcha ihop lite gammalt och nytt på ett inspirerande sätt. Det har verkligen blivit en boost i mitt jobb med nyfödda.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto