min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

2015 SM-guld nyföddfotografering

Intervju av Fotograf Laila Villebeck i TV4 Nyhetsmorgon. Jenny Strömstedt och Steffo Thörnqvist ställer frågor kring SM-guldet i nyföddfotografering 2015

2015 var mitt andra SM i fotografi som jag deltog i. Jag hade väl aldrig kunnat drömma om att det skulle gå så bra! Det blev SM-guld i nyföddfotografering, SM-guld i familjefotografering, SM-guld i fine art och SM-silver i barnfotografering. Tack vare höga poäng på så många bilder, så blev jag även utsedd till totalvinnare och korad till Svensk Mästare i Porträttfotografi 2015.

Extra roligt var det att TV4 Nyhetsmorgon ringde upp och jag fick prata en stund med Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist. Här kan ni se den intervjun:

Är du intresserad av att boka en nyföddfotografering för ditt barn som kanske ligger och gror i din gravidmage just nu? Läs mer om mina nyföddfotograferingar genom att KLICKA HÄR

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto