min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

2020 SM-guld nyföddfotografering

Nyföddbilden som gav fotograf Laila Villebeck SM-guld i nyföddfotografering 2020

“The End of Our Struggle Begins With You”

Ofrivillig barnlöshet är så mycket vanligare än man tror. Det finns så många par som kämpar och kämpar för att få barn. Ibland går det inte alls och man kanske skaffar barn genom adoption. Eller så väljer man att leva vidare utan barn. Men tack och lov lyckas många par till slut få sitt efterlängtade barn. Den här bilden skapade jag för att hylla alla dessa par och familjer. De vissna höstlöven representerar alla försök att bli gravida, kanske finns några IVF-försök med på vägen. Jag lämnade tomma ytor i bilder som representerar tomheten, sorgen och ångesten över att inte kunna klara av det mest naturliga i livet – att bli med barn. Och så i nedre, högra hörnet, barnet som man efter en tuff resa äntligen får möta. Placerat i ett hjärta för att visa den gränslösa kärlek som man känner till sitt efterlängtade barn.

Är du intresserad av att boka en nyföddfotografering för ditt barn som kanske ligger och gror i din gravidmage just nu? Läs mer om mina nyföddfotograferingar genom att KLICKA HÄR

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto