min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

SWPP Gold Awards 2021

Digitalt manipulerat porträtt som illustrerar förlossningsdepression och som vunnit en gold award i SWPP monthly competition 2021

Nu kommer det väldigt många roliga besked i mailen. Idag fick jag veta att ytterligare två bilder har vunnit Gold Awards i SWPP monthly competition för 2021. Den ena är bilden ovan som jag döpt till “Postpartum Depression – when the last piece doesn’t fit”. Med den här bilden har jag försökt illustrera förlossningsdepression. Ni vet när man fått sitt barn och man borde vara lyckligast i världen och känna den största kärleken till barnet, men de känslorna inte infinner sig. Som när sista pusselbiten i familjelivet kommer, men den passar inte in – verkligheten matchar inte förväntningarna inför förlossningen.

Den andra bilden som fått en Gold Award är den nedan. En nyföddbild som heter “Born with Congenital Adrenal Hyperplasia”.

Nyföddporträtt som vunnit en gold award i SWPP monthly competition 2021

I förlängningen innebär en Gold Award i SWPP monthly competition att bilderna bedöms ytterligare en gång av domare som tar ut 3 bilder i varje kategori som nomineras till SWPP Photographer of the Year.

Under 2021 har jag också fått en tredje Gold Award i SWPP’s månatliga tävling och den kan ni se här:

https://fotograflailavillebeck.se/babyfotografering/swpp-gold-award-i-kategorin-newborn/

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto