min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

2017 SM-guld barnfotografering

Bilden på en vacker tjej med fräknar som gav Laila Villebeck SM-guld i barnfotografering 2017

2017 startade jag upp ett projekt där jag fotade fräkniga barn i enkla, svartvita porträtt, men där jag utmanade mig själv med sättet jag använde ljuset. Jag ville ha lowkey (mörka) porträtt.

När jag öppnade upp just den här bilden på Zoe så drog jag efter andan. Wow, vilken kontakt med kameran. Jag kände att man nästan ser in i själen på henne. Och jag tyckte också att kontrollen på ljuset var väldigt bra med bra täckning i både högdagrar och lågdagrar, vilket kan vara en utmaning vid just lowkey-bilder.

Det blev ett ganska självklart val att skicka in den här bilden till SM i fotografi och det ångrar jag inte en sekund. Den vann barnklassen och tillsammans med poängen från mina andra bilder (bl a även en förstaplats i nyföddkategorin) så stod jag som totalsegrare och Svensk Mästare i Porträttfotografi 2017.

Härliga minnen.

Är du intresserad av att boka en barnfotografering för ditt/dina barn? Du kan läsa mer om mina barnfotograferingar samt fylla i ett kontaktformulär genom att KLICKA HÄR

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto