babyfotograf i linköping

ålder 2-15 månader

Det första året i barnets liv går snabbt. Ibland känns det som om det händer nya saker i utvecklingen varje dag och man vill bara stanna tiden för att hinna med i svängarna. I mina babyfotograferingar hjälper jag er med att fånga egenskaperna och kunskaperna på bild. Precis där ert barn är i utvecklingen just nu.

Varje ålder har sin charm. Jag vill i mina bilder lyfta fram personligheten hos barnet och håller mig därför till en ren och enkel bildstil. Färgerna är naturnära och ofta ton-i-ton. I studion finns både rekvisita, bakgrunder och kläder som passar barn upp till 12 månader. Vill ni ha era egna kläder till babyn, så tänk på att kläderna sitter bra och inte gömmer hals, händer och fötter. Hellre lite, lite för små kläder än lite för stora.

 

Den utvecklingen som sker under barnets första år är helt magisk! Under de 5 första månaderna fördubblar bebisen sin vikt och vid ett års ålder väger han eller hon ungefär 3 gånger så mycket som vid födseln. Och den motoriska utvecklingen är enorm. Det finns massor av härliga milstolpar som är ovärderliga att få spara som minnen i form av bilder. De första leendena, skratten, ligga på mage och orka hålla upp huvudet, sitta, hitta sina händer och fötter, krypa, stå och gå. En babyfotografering går att göra närsomhelst under första året, men de åldrarna som jag främst rekommenderar är (förutom nyfödd) 4 månader, 7 månader och 12 månader.

Vid 4 månader är de flesta
bebisar tillräckligt starka i
nacken för att ligga på mage
och titta på saker som finns
framför dem. De ler ofta och leker med sina händer.
skratta4 månader
Vid 7 månader kan de flesta bebisar sitta helt själva. Många älskar att ligga och hålla i sina fötter. De söker kontakt och har ofta inte hunnit bli tykänsliga. Det är en härlig tid som bjuder på många skratt och leenden.sitta7 månader
Ettårsfotografering är en klassiker i Sverige. Ett helt år har gått sedan bebisen föddes och från att bebisen varit fullt beroende av sina föräldrar är det nu en individ full av personlighet och egen vilja.stå och gå12 månader
Rascha med familjvi är evigt tacksamma för underbara bildersom har öga för detaljerLaila är en fantastisk fotograf Helt klart den bästa fotografen!

hur går det till?

1. Kontakta mig

Första steget är att kontakta mig. Det gör du antingen via kontaktformuläret längre ner på sidan, eller genom att maila direkt till fotograf@lailavillebeck.se

 

Vid bokning skickar jag mer detaljerad information som behövs inför, under och efter fotografering. Inför fotograferingen har ni möjlighet att önska rekvisita och färger om ni har några särskilda önskemål. Det går också bra att ge mig fria händer.

2. under fotograferingen

Vid bokningen har vi kommit överens om en tid för fotograferingen då bebisen brukar vara utsövd och mätt. Vi sätter av en timme för fotograferingen, men små barn brukar inte orka så länge. Det är dock bra att ha lite extra tid om det behövs för att att ev blyghet ska släppa. Kanske behövs ett litet mellanmål också om energin plötsligt skulle tryta.

 

Önskar ni syskonbild eller familjebild så går det givetvis jättebra och det kostar ingenting extra.

3. efter fotograferingen

Inom ett par dagar efter fotograferingen lägger jag upp ett webgalleri med era bilder. Galleriet ligger uppe under 2 veckor och ni kan dela det med t ex mor- och farföräldrar om de är intresserade av att beställa bilder.

 

Normalt blir det ca 20 bilder från babyfotograferingen som ni har att välja bland.

 

Mina produkter håller allra högsta kvalitet och de printade produkterna kommer att bli ett magiskt blickfång i ert hem och glädja er familj i flera generationer framöver.

intressant läsning för dig

Read More
CarolineNär vår dotter döptes fick vi ett presentkort till Babyns Första År. Inga förväntningar i världen kunde komma i närheten av hur bra bilderna blev. Laila är en fantastisk fotograf och vi kände oss hela tiden väldigt avslappnade och vi hade roligt under fotosessionerna. Vi har fått fantastiska minnen att titta på resten av livet.
MartinaLaila är inte bara en talangfull fotograf utan en fantastisk sådan. Hon är inriktad på att ta barnbilder och det är något som passar henne som handen i handsken. Hon har tålamod och kan många knep för att få barnen uppmärksamma. Jag har alltid känt mig trygg med att vara hos Laila.
Maria & NaginaLaila ger ett varmt och tryggt mottagande. Hon är avslappnad och engagerad i ditt barn samtidigt som hon är oerhört professionell och kunnig. Hon hade en jättebra kontakt med vårt barn och fångade många fina och söta poser och bilder. Hon har även ett tänk i sina teman och stilar som imponerar. Vi rekommenderar Laila varmt.

 

KONTAKTA MIG

Fyll i formuläret här om du vill boka en nyföddfotografering eller om det är något du undrar över. Du kan också maila mig direkt på

fotograf@lailavillebeck.se

 

Jag kollar mail dagligen mån-fre och svarar så snart jag kan. Har du inte fått något svar inom två arbetsdagar? Kolla skräpposten för säkerhets skull.

Jag säljer presentkort med valfritt belopp och har möjlighet att posta presentkortet till er hemadress om du inte har möjlighet att komma förbi studion för att hämta det.

VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG

 

kontakta mig för BABYfotografering nu

skicka

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.

Var det en annan typ av fotografering du letade efter?

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto