babyfotograf i linköping

upp till 1 ÅR

Det första året i barnets liv går snabbt. Ibland känns det som om det händer nya saker i utvecklingen varje dag och man vill bara stanna tiden för att hinna med i svängarna. I mina babyfotograferingar hjälper jag er med att fånga egenskaperna och kunskaperna där ert barn är just nu.

Varje ålder har sin charm. Jag vill i mina bilder lyfta fram personligheten hos barnet och håller mig därför till en ren och enkel bildstil. Färgerna är naturnära och ofta ton-i-ton. I studion finns både rekvisita, bakgrunder och kläder som passar barn upp till 12 månader. Vill ni ha era egna kläder till babyn, så tänk på att kläderna sitter bra och inte gömmer hals, händer och fötter. Hellre lite, lite för små kläder än lite för stora.

 

 

Missade ni chansen att ta nyföddporträtt de där allra första dagarna? Ingen fara, det går att få magiska bilder även senare i barnets liv. De klassiska nyföddposerna med en sovande bebis har man dock störst chans att få till inom 10 dagar efter födseln. Men det går att styla bilderna på samma sätt som vid en nyföddfotografering även med äldre bebisar. De allra minsta (upp till 3 månader) fotar jag på fällar och filtar, precis som med nyfödda. Från 4 månader och uppåt flyttar jag över på de lite större bakgrunderna. Nedan hittar du de klassiska åldrarna att komma på fotografering.

60 min fotografering
1300 kr
Vid 4 månader är de flesta
bebisar tillräckligt starka i
nacken för att ligga på mage
och titta på saker som finns
framför dem. De ler ofta och leker med sina händer.
skratta4 månader
60 min fotografering
1300 kr
Vid 7 månader kan de flesta bebisar sitta helt själva. Många älskar att ligga och hålla i sina fötter. De söker kontakt och har ofta inte hunnit bli tykänsliga. Det är en härlig tid som bjuder på många skratt och leenden.sitta7 månader
60 min fotografering
1300 kr
Ettårsfotografering är en klassiker i Sverige. Ett helt år har gått sedan bebisen föddes och från att bebisen varit fullt beroende av sina föräldrar är det nu en individ full av personlighet och egen vilja.stå och gå12 månader
trygg studiofotografering

Fotograferingen sker i min studio på Brigadgatan 16 i Linköping. Precis som vid nyföddfotograferingar lånar jag gärna ut rekvisita och kläder om ni vill det. Jag håller mig gärna till jordnära, dova färger för att barnet ska komma fram som bildens blickfång. Ni får såklart ta med egna kläder om ni vill det. Tänk då på att hellre ha lite, lite för små kläder än lite för stora om bebisen råkar vara mellan två storlekar. Om ni har en favoritnalle eller -leksak som ni vill ha med på någon bild så går det också bra att ta med sig.

matcha bilder

Om ni har varit på nyföddfotografering tidigare kan det vara jättefint att matcha färger och rekvisita i de olika fotograferingarna. Det kan bli riktigt snygga väggporträtt att hänga bredvid varandra.

i bebisens takt

Vi bokar in en timme i studion för fotograferingen. Ett litet barn orkar inte bli fotad så länge normalt, men det är alltid bra att ha lite extra tid att prata igenom önskemål innan fotograferingen, tid till klädombyte och ev något litet mellanmål om bebisen skulle behöva fylla på energidepåerna. Vi anpassar oss helt enkelt till de behov som gäller för dagen.

En timmes standardfotografering kostar 1300 kr och betalas via faktura efter genomförd fotografering. Bilder köps till separat enligt min prislista (klicka på länken "Priser"). För att boka, maila mig, eller fyll i kontaktformuläret (klicka på länken "Boka nu").

pris och innehåll

En babyfotografering kostar 1300 kr och betalas via faktura efter genomförd fotografering. I detta pris ingår:

- en timmes fotografering i min studio fylld med bakgrunder, rekvisita och kläder som gör din babyfotografering till något alldeles extra

- genomgång och gallring av bilderna inför bildvisning

- en timmes bildvisning ca 2 veckor efter fotograferingen där ni får komma tillbaka, se bilderna och välja ut vilka bilder och produkter ni önskar köpa.

 

Bilder ingår inte i fotograferingspriset, utan köps till separat enligt min prislista (klicka på länken "Priser"). För att boka, maila mig, eller fyll i kontaktformuläret (klicka på länken "Boka nu").

Var det en annan typ av fotografering du letade efter?

Rascha med familjvi är evigt tacksamma för underbara bildersom har öga för detaljerLaila är en fantastisk fotograf Helt klart den bästa fotografen!
CarolineNär vår dotter döptes fick vi ett presentkort till Babyns Första År. Inga förväntningar i världen kunde komma i närheten av hur bra bilderna blev. Laila är en fantastisk fotograf och vi kände oss hela tiden väldigt avslappnade och vi hade roligt under fotosessionerna. Vi har fått fantastiska minnen att titta på resten av livet.
martinaLaila är inte bara en talangfull fotograf utan en fantastisk sådan. Hon är inriktad på att ta barnbilder och det är något som passar henne som handen i handsken. Hon har tålamod och kan många knep för att få barnen uppmärksamma. Jag har alltid känt mig trygg med att vara hos Laila.
Maria och NaginaLaila ger ett varmt och tryggt mottagande. Hon är avslappnad och engagerad i ditt barn samtidigt som hon är oerhört professionell och kunnig. Hon hade en jättebra kontakt med vårt barn och fångade många fina och söta poser och bilder. Hon har även ett tänk i sina teman och stilar som imponerar. Vi rekommenderar Laila varmt.
med inriktning mot nyfödd-, baby- och barnfotonationellt och internationellt prisbelönadFOTOGRAF LAILA VILLEBECK