barnfotograf i linköping

för barnen över 1 år

Även om min inriktning går mot nyfödda och bebisar, så fotar jag även äldre barn. Det ena alternativiet för barnfotografering är den traditionella formen där vi leker fram underbara uttryck och fångar personligheten hos barnet. Den här typen av fotografering lämpar sig både för tavlor till väggen och som bilder i ett album.

 

Det andra alternativet är en fineart-fotografering där porträtten blir helt unika, annorlunda och konstnärliga. Fineart lämpar sig bäst för barn i åldern 9-12 år och jag inriktar mig mot att skapa ett eller ett fåtal riktigt starka bilder som beställs som tavlor och får ett riktigt fint blickfång i ert hem. Jag lovar att gäster som kommer på besök hos er kommer att tappa hakan och kanske bli lite smått avundsjuka. En riktig skrytfaktor med andra ord.

GALLERI FINEART CHILDREN'S PORTRAITURE

Det här är en stil där jag hjälper till att styla barnet med klädsel, hår och rekvisita och där vi jobbar för att få fram ett ärligt och avslappnat uttryck. Bilderna är mer konstnärliga och gör sig fantastiskt bra som stora tavlor i hemmet.

GALLERI barnfotografering

När barnen är lite mindre gör jag en traditionell barnfotografering med dem. Oftast på vit bakgrund, men det går även att önska andra bakgrunder vid bokningen. Om ni inte gillar stilen i fineartfotograferingarna går det självklart att fota även äldre barn med mer bus och mer leenden som i mina traditionella barnfotograferingar.

 

Bilderna blir fantastiskt fina både som tavlor hemma och i album som ni kan bläddra i när andan faller på.

Var det en annan typ av fotografering du letade efter?

med inriktning mot nyfödd-, baby- och barnfotonationellt och internationellt prisbelönadFOTOGRAF LAILA VILLEBECK