barnfotograf i linköping

för barnen från 15 månader och uppåt

Varje ålder har sin charm. Och jag älskar variationen jag får i mitt arbete när jag fotar barn i olika åldrar och med olika personligheter. Den trotsiga 2-åringen, det nyfikna och frågvisa förskolebarnet, det kloka och ärliga skolbarnet eller den lugna och undersökande tonåringen. De mindre barnen fotar jag under lek och sång och när barnen blir lite äldre hjälper jag till med poser och uttryck om det behövs.

 

 

 

CarolineSER VARJE INDIVIDDu är en fantastisk fotograf och en underbar människa somkänna sig värdefullaav mina barn/tonåringar. Du lockade fram det bästa och fick dem attproffsig i ditt bemötande Laila, du var så

SPORTRAIT

Stötta ditt barn i sportintresset! När jag fotar sporträtt ser jag hur glädjen och stoltheten lyser i ögonen när de får fotograferas med favoritsporten som tema. Sportrait är en kort fotografering (ca 15 min) där jag fotar två porträtt mot enfärgad bakgrund. Ett lite närmre porträtt och ett porträtt där mer av kroppen syns och där barnet gör en pose som har med sporten att göra. I redigeringen lägger jag ihop dessa porträtt och lägger till en passande sportbakgrund.

Porträtten tas med fördel i klubb-, match- eller tävlingskläder och jag matchar bakgrundsfärgen med kläderna.

Innan ni kommer till studion fixar ni frisyr och ev smink. Kläder går att byta på plats i studion om ni inte vill åka med dem på.

Fotograferingen tar ca 15 min. Ni får 3 stycken högupplösta digitala filer från fotograferingen; det fina sporträttet (collaget) samt de två individuella bilderna som bygger upp sporträttet.

tillfälligt priserbjudande januari och februari 2021: 995 kr

(ORD PRIS 1695 KR)

Inkluderar fotografering samt de 3 högupplösta digitala bilderna.

När jag fotar sporträtt tar jag alltid två individuella porträtt som sedan stoppas in i mina bakgrundsmallar för de olika sportrerna. Dessa individuella porträtten ingår i priset (som digitala högupplösta bilder). Här kan ni se olika varianter på individuella porträtt som jag tagit och jag har passat på att lägga in citat från barnen och ungdomarna där de beskriver varför de tycker om sin respektive sport så mycket. Gemensamt för de allra flesta är att sporten ger nya kompisar, stärker självförtroendet och skänker mycket glädje. Det vill säga sporten är en viktig del av livet. Självklart ska vi peppa barnen i deras aktiviteter och med hjälp av ett sporträtt uppsatt på väggen i rummet så kan vi hjälpa till att stärka deras glädje och målbild.

 

 

KONTAKTA MIG

Fyll i formuläret här om du vill boka en nyföddfotografering eller om det är något du undrar över. Du kan också maila mig direkt på

fotograf@lailavillebeck.se

 

Jag kollar mail dagligen mån-fre och svarar så snart jag kan. Har du inte fått något svar inom två arbetsdagar? Kolla skräpposten för säkerhets skull.

Jag säljer presentkort med valfritt belopp och har möjlighet att posta presentkortet till er hemadress om du inte har möjlighet att komma förbi studion för att hämta det.

VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG

 

boka din barnfotografering nu

skicka

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.

Var det en annan typ av fotografering du letade efter?

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto