barnfotograf i linköping

för barnen från 15 månader och uppåt

Varje ålder har sin charm. Och jag älskar variationen jag får i mitt arbete när jag fotar barn i olika åldrar och med olika personligheter. Den trotsiga 2-åringen, det nyfikna och frågvisa förskolebarnet, det kloka och ärliga skolbarnet eller den lugna och undersökande tonåringen. De mindre barnen fotar jag under lek och sång och när barnen blir lite äldre hjälper jag till med poser och uttryck om det behövs.

 

 

 

 

SIDAN ÄR UNDER UPPDATERING UNDER HÖST/VINTER 2020.

VISS INFORMATION KAN UNDER KORTA PERIODER SAKNAS. TVEKA INTE ATT MAILA TILL fotograf@lailavillebeck.se OM DET ÄR NÅGOT DU UNDRAR ÖVER, ELLER OM DU VILL BOKA EN FOTOGRAFERING. TACK FÖR DITT TÅLAMOD!

CarolineSER VARJE INDIVIDDu är en fantastisk fotograf och en underbar människa somkänna sig värdefullaav mina barn/tonåringar. Du lockade fram det bästa och fick dem attproffsig i ditt bemötande Laila, du var så

 

KONTAKTA MIG

Fyll i formuläret här om du vill boka en nyföddfotografering eller om det är något du undrar över. Du kan också maila mig direkt på

fotograf@lailavillebeck.se

 

Jag kollar mail dagligen mån-fre och svarar så snart jag kan. Har du inte fått något svar inom två arbetsdagar? Kolla skräpposten för säkerhets skull.

Jag säljer presentkort med valfritt belopp och har möjlighet att posta presentkortet till er hemadress om du inte har möjlighet att komma förbi studion för att hämta det.

VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG

 

boka din barnfotografering nu

skicka

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.

Var det en annan typ av fotografering du letade efter?

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto