nyföddfotografering i linköping

ålder ca 1-3 veckor

Att få komma hem med en nyfödd är en stor, omtumlande och fantastisk upplevelse. Många känslor är i omlopp och det är mycket nytt att upptäcka och att lära sig. Ett nytt liv har just börjat. En liten människa som är hälften av mamma och hälften av pappa ska starta sin resa genom livet. En oskyldig och skör liten varelse som är totalt beroende av sin familj, men som snabbt växer och blir mer självständig. Innan ni vet ordet av så har bebisen fördubblat sin vikt och använder kläder som är flera storlekar större än de han eller hon kom hem i från BB.

 

För mig som babyfotograf är sessionerna med nyfödda något av det mysigaste jag vet. Bilderna från de här första dagarna är så mycket värda och skänker så mycket glädje. Att närsomhelst kunna plocka fram sina vackra bilder och få minnas och återuppleva de pyttesmå fingrarna och tårna, det rufsiga håret (eller avsaknaden av det), den lilla näsan och de små läpparna ger en fantastisk känsla. Jag som fotograf hjälper er mer än gärna att skapa dessa viktiga porträtt.

 

Som en av de allra första specialiserade nyföddfotograferna i Sverige, har jag hunnit skaffa mig massor av erfarenhet av nyfödda och deras olika personligheter. Jag har gått flertalet kurser inom nyföddfoto och sätter alltid ert barn i första hand och är noga med att mina nyföddfotograferingar utförs på ett säkert sätt.

 

Jag har även hunnit hålla kurser för andra nyföddfotografer både i Sverige och Norge, men fokuserar nu på att bara vara fotograf.

Maria & NaginaLaila ger ett varmt och tryggt mottagande. Hon är avslappnad och engagerad i ditt barn samtidigt som hon är oerhört professionell och kunnig. Hon hade en jättebra kontakt med vårt barn och fångade många fina och söta poser och bilder. Hon har även ett tänk i sina teman och stilar som imponerar. Vi rekommenderar Laila varmt.
MarinaFörsta gången vi var hos Laila var vår dotter 2 veckor gammal. Både jag och min man var så imponerade av hur Laila jobbade. Varsamt hanterade hon vår guldklimp samtidigt som hon fotograferade. Resultatet var fantastiskt! Alltid varmt och professionellt bemötande från första kontakt till färdiga produkter.

VAD KOSTAR DET?

En nyföddfotografering hos mig kostar 1500 kr.

Denna summa betalas som bokningsavgift för att jag ska garantera en optimal tid för nyföddfotografering när bebisen är ca 1-3 veckor. Nyföddfotograferingen bokas med fördel under graviditeten.

Bokningsavgiften är ej återbetalningsbar. Vid sjukdom skjuter vi upp fotograferingen till ett datum då alla inblandade är friska. Skulle något inträffa som gör att fotograferingen behöver skjutas upp mer än ett par veckor, så erhåller ni en värdecheck som är giltig i 12 månader efter datumet för BF, och som kan användas för att boka en ny fotografering vid ett senare tillfälle. Värdechecken är inte personlig utan kan överlåtas.

 

DETTA INGÅR:

- 2-4 timmars fotografering (beroende på hur bebisen sover)

- Planering och förberedelser innan fotograferingen

- Lån av rekvisita, mössor, filtar, fällar, outfits, hårband mm

- Personligt webgalleri med era bilder (14 dagars tillgång). Här väljer ni ut vilka bilder ni vill beställa och vilken/vilka produkter.

 

UNDER 2023 INGÅR ÄVEN:

- En gratis "Sitter Session" (7-månadersfotografering), värde 1500 kr

- Halva priset på en ettårsfotografering (750 kr rabatt)

(Dessa erbjudanden gäller för barnet som gjort en nyföddfotografering och de är personliga. Dina erbjudanden erhålls vid bildleverans av beställda bilder från nyföddfotograferingen och bokas inom ett par veckor efter bildleveransen av nyföddbilder.)

 

BILDER INGÅR EJ

Inga bilder ingår i fotograferingspriset, utan dessa köps till separat enligt aktuell prislista. Kontakta mig för att ta del av fullständig prislista.

Varmt välkommen.

Jonnamagi!kan bara beskrivas med ett ord;och som pryder väggarna hemma hos ossDe bilder Laila tagit på vår son

populära bildpaket och produkter

De allra popluläraste valen av bildpaket och/eller produkter efter en nyföddfotografering är:

01 DIGITALt BILDPAKET + bildbox

Den tveklöst mest populära produkten vid nyföddfotograferingar är de digitala bildpaketen med bildbox. Bildboxen innehåller ett USB med dina valda bilder och dessa bilder som bordsförstoringar i passepartout med yttermått på 20x25 cm.

Det finns flera färger på boxen och du väljer själv vilken du vill ha. Kanske matcha boxen med färgerna vi använt under fotograferingen?

Om du väljer att ta del av erbjudandena på 7-månaders- och ettårsfotografering som ges vid din nyföddfotografering, så går det att köpa t ex en box för 15 bilder vid nyföddfotograferingen och fylla på boxen efterhand, med ca 5 bilder från varje fotografering. En fin samling av bilder från Babyns Första År.

02 personlig födelsetavla

Välj ut din absoluta favoritbild från nyföddfotograferingen och beställ en personlig födelsetavla. Den här tavlan är personlig på riktigt med barnets nyföddporträtt, namn, födelselängd, vikt, datum och tid.

Bilden är printad på Premium Luster-papper och skyddas mot uv-ljus, damm och smuts med hjälp av laminatet Sheentex. Tack vare laminatet behövs ingen reflekterande glasskiva sättas framför bilden. Istället får du en fantastiskt klar presentation av bilden som också ramas in med en svart kvalitetsram, 20 mm bred. Tavlan har en kvalitet värdig ett exklusivt konstgalleri.

fullständig prislista

Kontakta mig för att få en fullständig prislista med bildpaket och vackra kvalitetsprodukter.

hur går en nyföddfotografering till?

1. Kontakta mig

Första steget är att kontakta mig. Det gör du antingen via kontaktformuläret längre ner på sidan, eller genom att maila direkt till fotograf@lailavillebeck.se

 

Tänk på att kontakta mig redan under graviditeten eftersom jag normalt fotar nyfödda när de är ca 1-3 veckor för att få de allra bästa bilderna. Jag tar ett begränsat antal nyfödda per månad och det är först till kvarn som gäller.

 

Vid bokning skickar jag mer detaljerad information som behövs inför, under och efter fotografering. Inför fotograferingen har ni möjlighet att önska poser, rekvisita och färger om ni har några särskilda önskemål. Det går också bra att ge mig fria händer.

2. under fotograferingen

När bebisen är född och vi har bokat in ett datum och tid för fotograferingen, så är ni varmt välkomna till min studion på Garnisonsområdet i Linköping.

 

Studion förbereder jag noga innan ni dyker upp. Jag värmer upp den och plockar fram rekvisita för att fotograferingen ska flyta på så smidigt som möjligt när bebis har somnat.

 

Jag har stor erfarenhet och har fotat flera hundra nyfödda, så ni kan lugnt sitta och koppla av i soffan under tiden jag poserar och fotograferar. Eventuellt behöver jag en hjälpande hand under någon av poserna, men då säger jag till.

 

Önskar ni syskonbild eller familjebild så går det givetvis jättebra och det kostar ingenting extra.

3. efter fotograferingen

Inom ett par dagar efter fotograferingen lägger jag upp ett webgalleri med era bilder. Galleriet ligger uppe under 2 veckor och ni kan dela det med t ex mor- och farföräldrar om de är intresserade av att beställa bilder.

 

Normalt blir det ca 20 bilder från nyföddfotograferingen som ni har att välja bland.

 

Mina produkter håller allra högsta kvalitet och de printade produkterna kommer att bli ett magiskt blickfång i ert hem och glädja er familj i flera generationer framöver.

 

KONTAKTA MIG

Fyll i formuläret här om du vill boka en nyföddfotografering eller om det är något du undrar över. Du kan också maila mig direkt på

fotograf@lailavillebeck.se

 

Jag kollar mail dagligen mån-fre och svarar så snart jag kan. Har du inte fått något svar inom två arbetsdagar? Kolla skräpposten för säkerhets skull.

Jag säljer presentkort med valfritt belopp och har möjlighet att posta presentkortet till er hemadress om du inte har möjlighet att komma förbi studion för att hämta det.

VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG

 

KONTAKTA MIG FÖR NYFÖDDFOTOGRAFERING

skicka

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.

KURIOSA, laila som VINNANDE nyföddfotograf

Read More

Var det en annan typ av fotografering du letade efter?

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto