nyföddfotograf i linköping

ålder ca 1-3 veckor

Att få komma hem med en nyfödd är en stor, omtumlande och fantastisk upplevelse. Många känslor är i omlopp och det är mycket nytt att upptäcka och att lära sig. Ett nytt liv har just börjat. En liten människa som är hälften av mamma och hälften av pappa ska starta sin resa genom livet. En oskyldig och skör liten varelse som är totalt beroende av sin familj men som snabbt växer och blir mer självständig. Jag vill uppmana er som nyblivna föräldrar att passa på att njuta av den första tiden tillsammans. Innan ni vet ordet av så har bebisen fördubblat sin vikt och använder kläder som är flera storlekar större än de han eller hon kom hem i från BB.

 

I trygga händer

För mig som babyfotograf är sessionerna med nyfödda något av det mysigaste jag vet. Bilderna från de här första dagarna är så mycket värda och skänker så mycket glädje. Att närsomhelst kunna plocka fram sina vackra bilder och få minnas och återuppleva de pyttesmå fingrarna och tårna, det rufsiga håret (eller avsaknaden av det), den lilla näsan och de små läpparna ger en fantastisk känsla. Jag som fotograf hjälper er mer än gärna att skapa dessa viktiga porträtt.

 

Som en av de allra första specialiserade nyföddfotograferna i Sverige, har jag sedan 2010 hunnit skaffa mig massor av erfarenhet av nyfödda och deras olika personligheter och egenheter. Jag har gått flertalet kurser inom nyföddfoto och sätter alltid ert barn i första hand och är noga med att mina nyföddfotograferingar utförs på ett säkert sätt.

 

Jag har även hunnit hålla kurser för andra nyföddfotografer både i Sverige och Norge, men fokuserar nu på att bara vara fotograf.

Jonnamagi!kan bara beskrivas med ett ord;och som pryder väggarna hemma hos ossDe bilder Laila tagit på vår son

hur går det till?

1. Kontakta mig

Första steget är att kontakta mig. Det gör du antingen via kontaktformuläret längre ner på sidan, eller genom att maila direkt till fotograf@lailavillebeck.se

 

Tänk på att kontakta mig redan under graviditeten eftersom jag normalt fotar nyfödda när de är ca 1-3 veckor för att få de allra bästa bilderna. Jag tar ett begränsat antal nyfödda per månad och det är först till kvarn som gäller.

 

Vid bokning skickar jag mer detaljerad information som behövs inför, under och efter fotografering. Inför fotograferingen har ni möjlighet att önska poser, rekvisita och färger om ni har några särskilda önskemål. Det går också bra att ge mig fria händer.

2. under fotograferingen

När bebisen är född och vi har bokat in ett datum och tid för fotograferingen, så är ni varmt välkomna till min studion på Garnisonsområdet i Linköping.

 

Studion förbereder jag noga innan ni dyker upp. Jag värmer upp den och plockar fram rekvisita för att fotograferingen ska flyta på så smidigt som möjligt när bebis har somnat.

 

Jag har stor erfarenhet och har fotat flera hundra nyfödda, så ni kan lugnt sitta och koppla av i soffan under tiden jag poserar och fotograferar. Eventuellt behöver jag en hjälpande hand under någon av poserna, men då säger jag till.

 

Önskar ni syskonbild eller familjebild så går det givetvis jättebra och det kostar ingenting extra.

3. efter fotograferingen

Inom ett par dagar efter fotograferingen lägger jag upp ett webgalleri med era bilder. Galleriet ligger uppe under 2 veckor och ni kan dela det med t ex mor- och farföräldrar om de är intresserade av att beställa bilder.

 

Normalt blir det ca 20 bilder från nyföddfotograferingen som ni har att välja bland.

 

Mina produkter håller allra högsta kvalitet och de printade produkterna kommer att bli ett magiskt blickfång i ert hem och glädja er familj i flera generationer framöver.

RejaVärldens bästa fotograf som lyckas fånga magiska bilder. Otroligt nöjda kunder som gärna återkommer för fler fotograferingar för våra barn- och familjebilder.
Emelie & JoakimVi är supernöjda med Sixtens fotografering och kan inte annat än rekommendera Laila! Sixten föddes innan BF men det var inga problem att få en tid för fotografering. Laila hade ett väldigt fint bemötande. Hon var lyhörd för våra önskemål. Bilderna blev perfekta och ett fint minne av den första tiden med Sixten.
MarinaFörsta gången vi var hos Laila var vår dotter 2 veckor gammal. Både jag och min man var så imponerade av hur Laila jobbade. Varsamt hanterade hon vår guldklimp samtidigt som hon fotograferade. Resultatet var fantastiskt! Alltid varmt och professionellt bemötande från första kontakt till färdiga produkter.

nyhet! Nyfödd mini

Nyfödd Mini är en variant på Nyföddfotografering där vi fotar i ungefär en timme. Bilderna är begränsade till inlindade bilder, men med en vacker variation på fäll, på en filt och i rekvisita.

 

Under en minifotografering är det endast bebisen som fotas. Önskar du syskon- och/eller familjebilder så är det en ordinarie nyföddfotografering du ska boka.

 

Vill du veta mer? Kontakta mig nedan. Under lanseringsperioden har jag ett unikt erbjudande på Nyfödd Mini som du kan ta del av genom att kontakta mig direkt.

 

KONTAKTA MIG

Fyll i formuläret här om du vill boka en nyföddfotografering eller om det är något du undrar över. Du kan också maila mig direkt på

fotograf@lailavillebeck.se

 

Jag kollar mail dagligen mån-fre och svarar så snart jag kan. Har du inte fått något svar inom två arbetsdagar? Kolla skräpposten för säkerhets skull.

Jag säljer presentkort med valfritt belopp och har möjlighet att posta presentkortet till er hemadress om du inte har möjlighet att komma förbi studion för att hämta det.

VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG

 

KONTAKTA MIG FÖR NYFÖDDFOTOGRAFERING

skicka

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.

exempel från tidigare nyföddfotograferingar

Read More

KURIOSA, laila som VINNANDE nyföddfotograf

Read More

intressant läsning för dig

Read More

Var det en annan typ av fotografering du letade efter?

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto