nyföddfotograf linköping

 

"Oh, darling, don't you ever grow up

don't you ever grow up

Just stay this little"

TAYLOR SWIFT

 

Din längtan efter bebisen är stor och slutet på graviditeten segar sig fram.

När bebisen kommer kan du sitta och beundra de sötaste dragen hur länge som helst. Samtidigt vet du att tiden efter att bebisen är född går alldeles för fort och att bebisen är så här liten en kort, kort tid. Det är här jag som nyföddfotograf kommer in i bilden - jag hjälper dig att skapa professionella nyföddbilder så att du kan minnas den magiska nyföddperioden för alltid.

NYFÖDDFOTOGRAFERING HOS FOTOGRAF lAILA VILLEBECK:

ERFARENHET

Sedan 2011 har jag varit fotograf med inriktning mot nyföddfotografering (och barn upp till 1 år). Under dessa år har jag samlat på mig massor av erfarenhet vad gäller nyfödda och deras olika personligheter. Jag har lärt mig de bästa knepen för att bebisen ska känna sig trygg och sova gott.

SÄKERHET

För mig kommer bebisens välmående och säkerhet alltid i första hand. Jag har gått flera kurser inom nyföddfotografering och har arbetat fram ett arbetssätt där poser och rekvisita anpassas efter den nyföddas egenskaper och personlighet.

TRYGGHET

När du kommer till min studio kan du känna dig trygg. Jag kommer att hantera bebisen under fotograferingen. Du som förälder finns där när bebisen vill ha mat eller lite extra närhet - då tar vi en paus. Medan jag fotar kan du titta på eller bara slappna av i min soffgrupp och njuta av att någon annan har hand om bebisen en stund.

BEHIND THE SCENES

Se hur en nyföddfotografering går till.

(Ändra kvaliteten till 1080 p HD för bästa upplevelse.)

"Laila ger ett varmt och tryggt mottagande. Hon är avslappnad och engagerad i ditt barn samtidigt som hon är oerhört professionell och kunnig. Hon hade en jättebra kontakt med vårt barn och fångade många fina och söta poser och bilder. Hon har även ett tänk i sina teman och stilar som imponerar. Vi rekommenderar Laila varmt."

MARIA & NAGINA

galleri nyföddfotografering

Några exempel från tidigare nyföddfotograferingar.

"Första gången vi var hos Laila var vår dotter 2 veckor gammal. Både jag och min man var så imponerade av hur Laila jobbade. Varsamt hanterade hon vår guldklimp samtidigt som hon fotograferade. Resultatet var fantastiskt! Alltid varmt och professionellt bemötande från första kontakt till färdiga produkter."

MARINA

OM FOTOGRAF LAILA VILLEBECK

- Specialinriktad på barn i åldern 0-1 år sedan 2011

- Stor erfarenhet av barn med olika personlighet

- Har gått många kurser inom nyföddfotografering och är väl insatt i säkerhet och poserande av nyfödda

- Har flera SM-guld och en lång rad internationella tävlingsvinster inom fotografi som markerar en hög kvalitet över lång tid

- Innehar MÄSTARBREVET i fotografyrket

- Studion i Linköping har noggrant utvald rekvisita som passar perfekt för din nyfödda

- Har orimligt mycket tålamod och är orimligt envis (perfekta egenskaper under en nyföddfotografering)

- Erbjuder färdiga bildprodukter (bildboxar, album, tavlor mm) av allra högsta kvalitet för att DINA BILDER ska vara fina livet ut.

"De bilder som Laila tagit på vår son och som pryder väggarna hemma hos oss kan bara beskrivas med ett ord; MAGI!"

JONNA

FRÅN BOKNING TILL BILDLEVERANS

Så går det till

1. bokning

Kontakta mig redan under graviditeten för att boka din nyföddfotografering med garanterad tid när bebisen föds. Jag bokar endast ett starkt begränsat antal nyfödda varje månad och det är först till kvarn som gäller. Jag vill att du ska ha passerat graviditetsvecka 12 innan du bokar. Jag skriver upp er på min bokningslista, men datum och tid för fotograferingen kommer vi överens om när bebisen är född. Jag fotar nyfödda 1-3 veckor efter födseln.

2. bokningsavgift

Vid bokningen betalas en bokningsavgift på 1500 kr via faktura eller swish. Denna avgift garanterar er bokade tid och när den är betald är också er fotograferingstid betald. Bilderna köper ni till separat efter att ni sett bilderna i ert webgalleri. Kontakta mig för fullständig prislista.

3. planering

När bebisen är född så hör du av dig till mig igen och vi bestämmer dag och tid för nyföddfotograferingen. Nu har du också möjlighet att önska färgtema, rekvisita och/eller poser som du gillar extra mycket. Det går såklart också bra att ge mig fria händer.

4. Fotografering

Jag förbereder studion för er fotografering innan ni kommer enligt de eventuella önskemål ni angivit på mail. Ni får instruktioner vad som är bra för er att ta med till fotograferingen via mail.

 

Under fotograferingen är det jag som hanterar och poserar bebisen. Ni kan sitta och slappna av i min soffgrupp under tiden. Om bebisen blir hungrig eller vill ha lite extra närhet en stund, så är det såklart ni som föräldrar som får ta hand om det. Mitt arbete styrs alltid av bebisens vilja och behov.

5. webgalleri

Efter fotograferingen får ni tillgång till ett personligt webgalleri med bilderna. Galleriet ligger uppe i 2 veckor så att ni i lugn och ro kan välja ut vilka bilder ni önskar köpa och i vilket format. Om ni har några funderingar kring något i det här stadiet så finns jag till er hjälp, bara ett mail bort.

 

Jag har fler olika bildprodukter av högsta kvalitet att välja bland. Bildboxar, touch och namntavlor är de populäraste valen vid nyföddfotograferingar. Produkterna finns som visningsexemplar i studion och det är fritt fram att "klämma och känna" när ni är på plats vid fotograferingstillfället.

6. bildleverans

När ni lagt er beställning och betalat er beställningsfaktura läggs era bilder i redigeringskö. Därefter är det normalt ca 10 veckors leveranstid. Fysiska produkter hämtas på plats i studion, digitala bilder levereras via en nedladdningslänk.

 

Kontakta mig för att ta del av min fullständiga prislista med samtliga produkter.

lÅT BILDERNA BLI EN DEL AV INREDNINGEN HEMMA

Se till att bilderna från er fotografering inte blir liggande och bortglömda på en hårddisk någonstans.

Ge dem en hedersplats i hemmet! Låt bilderna överösa er med glädje och kärlek i vardagen - precis så som de var tänkta att göra.

Jag hjälper er att göra de absoluta favoritbilderna till professionellt printade och inramade tavlor. Här tänker vi kvalitet framför kvantitet. För de bilder som inte får plats på väggen, men som ni inte kan släppa så passar till exempel en bildbox eller ett album bra.

VAD KOSTAR DET?

En nyföddfotografering hos mig kostar 1500 kr.

Denna summa betalas som bokningsavgift för att jag ska garantera en optimal tid för nyföddfotografering när bebisen är ca 1-3 veckor. Nyföddfotograferingen bokas med fördel under graviditeten.

Bokningsavgiften är ej återbetalningsbar. Vid sjukdom skjuter vi upp fotograferingen till ett datum då alla inblandade är friska. Skulle något inträffa som gör att fotograferingen behöver skjutas upp mer än ett par veckor, så erhåller ni en värdecheck som är giltig i 12 månader efter datumet för BF, och som kan användas för att boka en ny fotografering vid ett senare tillfälle. Värdechecken är inte personlig utan kan överlåtas.

 

DETTA INGÅR:

- 2-4 timmars fotografering (beroende på hur bebisen sover)

- Planering och förberedelser innan fotograferingen

- Lån av rekvisita, mössor, filtar, fällar, outfits, hårband mm

- Personligt webgalleri med era bilder (14 dagars tillgång). Här väljer ni ut vilka bilder ni vill beställa och vilken/vilka produkter.

 

UNDER 2024 INGÅR ÄVEN:

- En gratis 7-månadersfotografering, värde 1500 kr

- Halva priset på en ettårsfotografering (750 kr rabatt)

(Dessa erbjudanden gäller för barnet som gjort en nyföddfotografering och de är personliga. Dina erbjudanden erhålls vid bildleverans av beställda bilder från nyföddfotograferingen och bokas inom ett par veckor efter bildleveransen av nyföddbilder.)

 

BILDER INGÅR EJ

Inga bilder ingår i fotograferingspriset, utan dessa köps till separat enligt aktuell prislista. Kontakta mig för att ta del av fullständig prislista.

Varmt välkommen.

BABYNS FÖRSTA ÅR

Ett otroligt erbjudande!

Efter genomförd nyföddfotografering (i samband med bildleverans) får du ett tidsbegränsat erbjudande:

- Gratis 7-månadersfotografering (värde 1500 kr)

- Halva priset på ettårsfotografering (du betalar 750 kr)

Bilder köps enligt ordinarie prislista.

nyfödd

De magiska första dagarna i barnets liv. De där dagarna som man vill ha kvar för alltid, men som försvinner alldeles för fort. Nyföddbilderna kommer bli mer och mer värdefulla ju längre tiden går.

7 månader

En helt underbar ålder som du garanterat kommer att se tillbaka till med kärlek. Den stora milstolpen vid 7 månader är att barnet kan sitta. Alla leenden och det nyfikna sociala är andra typiska egenskaper för denna ålder.

ett år

Ett helt år har gått och ditt barn har blivit både större och mer självständigt. Det är svårt att riktigt förstå hur mycket som hänt samtidigt som det känns som att du bara hunnit blinka.

 

KONTAKTA MIG

Fyll i formuläret här om du vill boka en nyföddfotografering eller om det är något du undrar över. Du kan också maila mig direkt på

fotograf@lailavillebeck.se

 

Jag kollar mail dagligen mån-fre och svarar så snart jag kan. Har du inte fått något svar inom två arbetsdagar? Kolla skräpposten för säkerhets skull.

Jag säljer presentkort med valfritt belopp och har möjlighet att posta presentkortet till er hemadress om du inte har möjlighet att komma förbi studion för att hämta det.

VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG

 

KONTAKTA MIG FÖR NYFÖDDFOTOGRAFERING

skicka

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.

KURIOSA, laila som VINNANDE nyföddfotograf

Read More

Var det en annan typ av fotografering du letade efter?

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto