En studio anpassad för de minsta

På Brigadgatan 16 i Linköping ligger studion som är anpassad för nyföddfotografering och babyfotografering. Här finns mjuka filtar, kläder till nyfödda och större bebisar, rekvisita, skötbord, sköna soffor att sitta i, hårband och små söta mössor. Här finns också möjligheten att komma in för bildvisning och beställa bilder från fotograferingen. Det finns visningsexemplar av de olika produkter som erbjuds - förstoringar, tavlor, ramar, bildboxar, album mm.

Jag önskar er varmt välkomna hit och hoppas att ni ska trivas.

Den mysiga studion ligger lättillgängligt med tät busstrafik och stora parkeringar alldeles utanför huset. Studion är inredd för att passa nyblivna föräldrar. Vid nyföddfotografering värms studion upp och white noise spelas upp för att skapa en lugn och avslappnad atmosfär där bebisen kan komma till ro och somna för sina nyföddporträtt.Lugn och ro

Studion

På det gamla kasernområdet i Linköping står de maffiga kasernhusen kvar. Garnisonen var tidigare platsen för de nedlagda militära förbanden Livgrenadjärregementet (I4) och Svea artilleriregemente (A1). I ett av husen, granne med Livgrenadjärsmässen, finns studion som tillhör Fotograf Laila Villebeck.

 

För att få den allra bästa kvaliteten på ljuset i bilderna, används endast studioblixtar under fotograferingarna. Studion rymmer all rekvisita, alla hjälpmedel och alla outfits som behövs för nyföddfotografering. Specialbakgrunder för nyfödda och bebisar används flitigt, liksom de lite större bakgrunderna för äldre barn och gravida. Ett och annat företagsporträtt och cv-porträtt har också blivit till här.

vad vill du läsa mer om?

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto